Vandaag verdedigt Ief Nollet met zijn team (KDTC) hun Vlaamse titel van beste Padel team van Vlaanderen.

Wie van het spelletje padel houdt kan vandaag (16uur) in de Kouterlofstraat de top 10 van Vlaanderen bewonderen op de terreinen van de Koninklijke Deinse Tennisclub. Daar speelt het team van Deinze tegen het team uit Brugge in de reeks P1000, bij Padelclub Brugge spelen de beste Belgische padeller en Belgische vice padeller.

Kan Deinze stunten tegen Brugge, het is nog gebeurd in Deinze, maar dan wel in het voetbal 🙂

7 teams zitten in een soort “Davies cup competitie” waarbij elke week de teams het tegen elkaar opnemen, één keer ze tegen alle ploegen gespeeld hebben is de winnaar gekend. Vorig jaar haalde het team van Ief Nollet (KDTC) nog de Vlaamse titel in de hoogste reeks P1000. Vandaag wordt er 4 uur gespeeld ofwel 6 matchen (+- 4uur) van 2 sets gespeeld tegen de favoriet van dit jaar en dat is Padelclub Brugge waar de beste Belgische padeller speelt.

Wie wil kan live kijken op Ief zijn facebook of kan dit vanaf 16 uur in KDTC Kouterlosstraat 125, 9800 Deinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...