Gezellige koffiehoek wordt gruwelijk tafereel

Je zou het niet vermoeden maar achter één van de gezellige gevels in de Tolpoortstraat in Deinze speelt zich een gruwelijk tafereel af. De, tot vorige week, nog gezellige koffiehoek in de oude bankkluis bij Pralinja is sinds begin deze week een ware griezelkluis geworden.

Anja Stevens en Bart Debbaut, zaakvoerders van Pralinja, namen dit initiatief na de melding van afgelopen week over de verplichte sluiting van de horeca. 

“Normaal gezien serveren we koffie en thee met een van onze lekkere pralines en cake in het unieke kader van een echte oude bankkluis”, vertelt Anja. “Dit mag nu niet meer waardoor we besloten hebben om de vrij gekomen ruimte volledig in een Halloween thema te steken. Een leuke mini attractie voor onze klanten en liefhebbers van het thema…”

“Op zich is het geen toegevoegde waarde voor onze winkel gezien we ons specialiseren in chocoladeproducten, koffie, thee en geschenken” gaat Bart verder. “Maar misschien komen nieuwsgieringen hierdoor toch eens onze winkel binnen en ontdekken zo ons aanbod. En wie weet maken we zo toch wat van het omzetverlies door de sluiting van de koffiehoek goed…”

Het gruwel tafereel kan je nog gaan bekijken tot en met zondag 1 november. Welke bestemming de kluis nadien zal krijgen weten we nog niet zeggen Anja en Bart. Misschien gewoon een lege koffiehoek wat voor ons ook een beetje een gruwel tafereel is maar we hebben nog wel even de tijd om onze creativiteit de vrije loop te laten…

Over Pralinja
Pralinja is een chocolade- en geschenkwinkel in hartje Deinze. Officieel verdeler van Valentino chocolade, met alle vertrouwde Belgische specialiteiten – van chocolade beeldjes voor o.a. de Sint tot een ruime keuze aan handgeselecteerde en professioneel verpakte pralines.

Meer dan chocolaatjes…

Pralinja wil in Deinze en omstreken DE referentie zijn voor unieke en verrassende geschenken. Hiervoor wordt zoveel mogelijk gekeken naar lokale partners zoals Café Gusta uit Oudenaarde, ‘De vierhoekhoeve’ uit Gijzenzele, … 

Verder kan je bij Pralinja terecht voor een uitgebreide selectie (meer dan 50 soorten) van o.a. zwarte, groene, witte, kruiden en vruchtenthee in allerlei smaken en decoratie artikelen. 

En nog een bijzondere aanbieding: Pralinja verkoopt als enige winkel de eigen gemaakte kleicreaties van Zonnehoeve, een zorg-wooncentrum in Eke/Nazareth. Zo steunen we samen het voortbestaan van deze instelling.

Heeft Pralinja niet wat u zoekt, vraag ernaar en ze proberen het voor u te vinden.

Kwalitatieve koffie- en theemerken.

Unieke geschenken en geschenkmanden, ook voor bedrijven

Persoonlijke bediening en advies op maat

Gezellige koffiehoek en unieke lounge in een oude bankkluis

Voornamelijk lokale producten

Gelegen in een straat die een sterke heropleving kent in Deinze

Find us online: Pralinja.be
Like us on Facebook: facebook.com/pralinja

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...