Scouting Deinze zoekt fuifherinneringen

Scouting Deinze kan voor het eerst in 54 jaar geen fuif organiseren. Aangezien dit voor het nodige hartzeer zorgt, wordt volgend weekend even stilgestaan bij de rijke geschiedenis van hun scoutsfuif en daarvoor wordt jullie hulp gevraagd.

In 1966 werd voor het eerst het Scouts en Gidsenbal georganiseerd, in 1998 kwam daar de succesformule Trancefusion bij en in 2013 organiseerde Scouting Deinze de eerste editie van Moose. In 2020, 54 jaar na het organiseren van het eerste Deinse ‘scoutsfeestje’, werd de achtste editie van Moose genoodzaakt geannuleerd. Omdat er in 54 jaar fuifgeschiedenis veel memorabele momenten zijn vastgelegd, wil Scouting Deinze de komende week wat tijd maken voor nostalgie.

Heeft u leuke, spannende, romantische of gewoonweg memorabele momenten meegemaakt op het Scoutsbal, Trancefusion of Moose? En wil u deze graag met het Moose comité en de wereld delen? Aarzel dan niet om deze door te sturen. Dit kunnen foto’s zijn van de avond zelf, de opbouw, een toffe anekdote, … alles is mogelijk. Concreet kan u dit doorsturen via [email protected], indien mogelijk het jaartal en een begeleidende uitleg bij een eventuele foto vermelden. Deze herinneringen worden komende week verzameld en zullen het weekend van 17 oktober gedeeld worden via sociale media.

Zo kan Scouting Deinze even stilstaan bij de verre geschiedenis van hun fuif. Hopelijk kan iedereen volgend jaar wel terug feesten op Moose 2021, stip 16 oktober alvast aan in uw agenda.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...