Deinze wordt warmste stad met Studio Donza

Op zondag 20 december wordt Deinze de warmste stad van Vlaanderen! Stem af op Radio Tequila, 106.2 FM en verwarm jezelf tussen 10 en 18 uur aan fijne muziek, warme boodschappen en leuke interviews.

Op zondag 20 december wordt Radio Tequila ‘Studio Donza’. Vanaf 10 tot 18 uur wordt er non-stop live radio gemaakt in het kader van de Warmste Week. 

“De voorbije weken werden heel wat mooie initiatieven van Deinse verenigingen of vrijwilligers in de kijker geplaatst op de Facebookpagina van Studio Donza. Zij worden dan ook uitgenodigd naar de studio om over hun actie of ervaring te vertellen. Het huzarenstukje van 8 uur live radio wordt mogelijk gemaakt door de inzet van de vele vrijwilligers van de lokale radio Tequila. Studio Donza ontving meer dan 120 verzoeknummers en evenveel mooie en warme boodschappen” klinkt het bij schepen Conny De Spiegelaere, bevoegd voor sociale zaken. 

Alvast een tip van de sluier over het goedgevulde programma: 

  • Studio Donza start om 10 uur met een interview van sportvedette Thomas Van der Plaetsen, over zijn initiatief van de warme brieven voor Back on Track.
  • De 3 mama’s komen tussen 10.30-12 uur. Om 10.30 uur overhandigen ze het recordbedrag van hun pannenkoekenverkoop aan Kirsten Pauwels – directeur van de Zelfmoordlijn.
  • Na de middag  komen knuffelhond Mousse en haar baasje (Bussie Vandenbussche) langs, Mousse haalde een recordaantal likes op de pagina van Studio Donza en mocht niet ontbreken.
  • Topdokter Eva Van Braeckel maakt tussen 14-15 uur tijd voor een gesprek over de coronacrisis, maar ook over de dankbaarheid voor het zorgpersoneel.
  • Tussen 15 en 17 uur neemt Radio 1-presentator Roeland de Trazegnies een deel van de presentatie van Studio Donza voor zijn rekening. 
  • De afsluiter is voor Levensloop Deinze, die Katja Retsin en enkele muzikale gasten meebrengt. Zij worden tussen 17 en 18 uur geïnterviewd door burgemeester Jan Vermeulen, gastdeejay van dienst.

Info: www.deinze.be/studio-donza – www.facebook.com/Studiodonza 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...