La Bicyclette de pastabar van Deinze

Let it snow. Uber Deinzenaar Chakir Srihi opende midden september La Bicyclette in de Tolpoortstraat. 3 maand later is het een begrip in Deinze en kan je via TakeAway.com bestellen en laten leveren 🙌🤙👌🏻🛴

Door corona was er eigenlijk een goede inloopperiode niet te druk maar zeker ook niet te kalm, de kleine foutjes zijn eruit en sindskort kan je dus online bestellen en leveren ze pastaboxen aan huis of bij bedrijven.

Bestellen kan hier
https://www.takeaway.com/be/menu/la-bicyclette

Door de goeie ligging vindt de Deinse jeugd makkelijk de weg naar de pastabar maar ook families, foodies, sporters en wielrenners zien we vaak tot buiten staan.

De naam @labicyclette_deinze heeft misschien wel een beetje veel te maken met dat onze stad al meermaals verkozen is tot fietsstad van Vlaanderen en fietsers eten voor en na een prestatie wel eens graag een pastatje.

Chakir draait zijn eigen pasta’s en je kan kiezen tussen minstens 6 pastasauzen, mmmmm die curry met kip daarvoor rijden we speciaal nog eens door #deinze

Foto’s werden in oktober genomen met toestemming van deze prachtige modellen.

Chakir, heel #Deinze is blij dat je een zaak geopend hebt in Deinze. We kenden jou al van kleins af aan, later zagen we jou in verschillende Italiaanse restaurants in Deinze en Latem met nen big smile opdienen en nu sta je elke dag met nen smile achter je toog, we zien jouw lach niet maar de pretoogskes verklappen dat je veel plezier en passie in je werk steekt en dat je graag de mensen met een goed gevoel en lekker eten op wandel stuurt met een potje pasta. Veel succes en draait ze #Deinze

La Bicyclette
Tolpoortstraat 31
9800 Deinze
https://www.labicyclettepastabar.com/
https://www.facebook.com/La-bicyclette-111771670640914
https://www.takeaway.com/be/menu/la-bicyclette

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...