Unravel, metalband uit Deinze serveert nieuw nummer Caged

Deinze zijn jullie wakker???? Unravel, een metalband die vooral bestaat uit Machels bloed gemengd in Brieljant, brengt hun eerste single Caged uit.

Na een optreden in Brieljant met Seppe Snoeck links boven

De stijl, het iets hardere werk met een leuk stemmenspel tussen mannen- en meisjestem gevolgd met het betere gitaarwerk. De stijl doet ons wat denken aan Paramore en Versa Emerge! Wij volgen al een tijdje deze band en vonden hun optredens voor corona zalig, veel Deinse aanhang en goeie sfeer. Unravel is de ideale uitlaadklep voor veel Deinse jeugd. Zij zijn er zeker van dat het dik feest ging geweest zijn bij hun Single release optreden in Brieljant maar door corona is de band genoodzaakt het uit te stellen. De aanhang kan alvast de teksten instuderen en de nodige danspasjes oefenen zodat het een meezinger en nog groter feest wordt.

De single genaamd “Caged” is voor corona opgenomen in een studio en is te beluisteren op Youtube, Spotify, Bandcamp en Apple Music via onderstaande link.
https://li.sten.to/3CQl3Fd

De muzikanten zijn.

Gaëlle De Veene – Stem // Gilles Derijcke – Stem // Arend Standaert – Gitaar // Lorenz Catterman – Gitaar // Enzo Standaert – Bas // Jordy Moerman – Drum

In betere tijden Copyright Kevienpictures

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...