Vader en dochter slaan de handen elkaar!

Nienke en Peter Van Doorn uit Deinze slaan de handen in elkaar en maken een positieve coronasong en lanceren een warme oproep aan alle tieners om hun ouders wat te helpen in de tuin!

Deze moeilijke tijden lenen zich ideaal voor meer qualitytime tussen ouders en kids. Zo is het ook voor Nienke en haar vader Peter. Zij maakten in de lente reeds gebruik daarvan om een leuke positieve coronasong in elkaar te boksen. Het nummer heet ‘Time2Unite’, en hun boodschap is deze winter nog steeds van tel!

Zij sloegen ook de handen elkaar voor een leuk initiatief om via een Instagrampagina (tuintieners), een hashtag ( #tuintieners) en een website tieners op te roepen om hun ouders wat te helpen bij allerlei klussen in de tuin. Het doel: Tegen de zomer van 2021 de mooiste tuinen van Europa te hebben, en natuurlijk ook om wat samen wat nuttige qualitytime door te brengen. Je kan de website vinden op www.tuintieners.be .

Nienke gaf alvast het goede voorbeeld door deze zomer onkruid te trekken, blaadjes uit de vijver te halen en te leren het gras afrijden. Deze herfst hielp ze met blaadjes ruimen en de tuin netjes maken. Verder kan je de hashtag ook gebruiken als je andere leuke dingen in de tuin doet zoals in de bomen klimmen, chillen en mediteren. Ontspannen is namelijk ok erg belangrijk.

Dus beste tieners: steek je oudjes een handje toe in de tuin. Het kan maar deugd doen, voor zowel jezelf als je ouders. Je doet er alleszins niets verkeerd mee en het is een ideale afwisseling met gamen of snapchatten of andere scherm-activiteiten.

En niet vergeten: it’s always time to dance!!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...