De meest poëtische start van 2021

Het meest poëtische begin van 2021 duurt een tiental minuten, is helemaal corona-veilig en wordt een uniek moment van verstilling. Waar? Bij het Rariteitenkabinet, in platvvorm. Wanneer? Op zondag 3 januari tussen 10:30 en 11:30. Met wie? Luc C. Martens.

Jij zit, alleen of met je bubbel, in de grote inkomruimte van platvvorm. In de buitenlucht, maar beschut tegen regen en wind.
Vòòr jou: de wand tussen inkomruimte en zaal. Midden in die wand zit een luik.

Het luik gaat open. Je ziet een deel van de zaal. De dichter brengt er zijn zieleroerselen helemaal alleen voor jou. Als de dichter zwijgt, gaat het luik weer toe. Jij duikt verder 2021 in, met een hoofd vol lichtheid, hoop en poëzie.

De dichter is Luc C. Martens. Hij was jarenlang stadsdichter van Deinze, sleepte vele poëzieprijzen in de wacht en geeft met grote graagte zijn schrijfsels én het laatste woord erover aan de lezer/luisteraar.

Slechts vier bubbels kunnen zich inschrijven voor deze tot op heden meest poëtische ochtend van 2021. Kostprijs: een vrije donatie aan Rariteitenkabinet vzw.

Reserveren kan via de link hieronder. 1 ticket is geldig voor 1 persoon of 1 volledige bubbel.

Kom op het gereserveerde moment naar platvvorm, Kalkhofstraat 26b. Daar staat de poort wijd open, enkel voor jou (en je bubbel). Je wordt corona-veilig naar je plek geleid. Open je geest, je ogen en vooral je oren en laat je overspoelen door de woorden van Luc C. Martens

Zondag is de laatste dag van “Achter het luik”, de artistieke peepshow van het Rariteitenkabinet.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...