Deinzenaar en electronic music producer Angelo Adinolfi scoort op Spotify en Apple Music.

Wie aan de zomer wil denken zoek dan het nummer Sax on the beach op, Angelo laat je wegdromen naar warmere oorden en bruisende dansvloeren en je hebt echt niet het gevoel dat deze muziek gemaakt is op 200m van Zeveren kerke ๐Ÿ™‚ Wij zijn alvast fan.

Met World changer, het nieuwe nummer dat Angelo onlangs uitbracht, heeft hij duidelijk niet stilgezeten, zelfs corona inspireerde hem tot deze titel en lyrics.

Angelo Adinolfi, woont en is geboren in Deinze, heeft Italiaans bloed ging naar ’t Atheneum en ’t VTI en heeft al redelijk wat pluimen op zijn hoed verzameld. Zo was Angelo bakker in Meigem maar tegenwoordig is Angelo eigenaar van poetsbedrijf Global Cleaning en kuist hij samen met zijn Columbiaanse vrouw en zijn team vele werkplekken, gevels, ramen en nieuwbouws op. Ook is hij DJ en stond Angelo op een aantal Italiaanse festivals en beachbars.

In beachclub Made in de buurt van Amalfi

We volgen en kennen Angelo al een tijdje, maar dat hij zo leuke zomerdeuntjes maakt en dat deze veel beluisterd worden was voor ons wel een leuk botsmomentje.

2968 luisteraars per maand en zijn topnummer Sax on the beach haalde zelfs 156.033 luisteraars op Spotify en 1.000.000 streams op Apple Music.

Angelo produceert techno en progressive in zijn studio thuis, de muziek is toegankelijk voor iedereen die zich in zomerse sferen wil wanen. Voor zijn vocals werkt hij met een Engelse producer, zanger en dj Richard Judge die ook gewerkt heeft met Robin Schulz. Normaal stak zijn agenda propvol voor deze zomer maar het is voorlopig nog wat afwachten, Angelo blijft niet bij de pakken zitten en vertelde ons dat hij voor 2021 maar liefst 6 nieuwe platen gaat uitbrengen waaronder ook 1 met een grote DJ waar hij voorlopig nog weinig wil over vertellen.

Toon ons de liefde voor zijn muziek en tag ons via story of Facebook als je naar zijn nummers luistert.
Spotify, Apple Music, Instagram

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...