Nieuw in Deinze Turkse, Indische en Italiaanse keuken op 1 locatie

Lekker eten doet je soms terug denken aan vakantie. Deze vakantie herinneringen aan Turkije, Italië of Indië kan je vanaf nu ook op de hoek aan de Watertoren in Deinze opnieuw beleven. “Grand Chef” is een lekkere ’take away’ die specialiteiten uit Turkse, Indische en Italiaanse keuken serveert.

Alle gerechten worden er elke dag met veel liefde en verse ingrediënten gemaakt door ervaren koks. De ideale plek voor een snelle hap zoals een pitta of een burger. Of wil je liever gezellig thuis genieten van een lekkere Indische schotel zoals chicken tikka masala. Of kies je toch voor die Italiaanse pizza? Of toch een Turkse schotel? Eén adres hiervoor: Grand Chef.

Het team verwelkomt je elke dag van 12u tot 22u, met uitzondering op maandag (gesloten).

Take-away en levering is mogelijk via het nummer: 0499 36 17 51 (binnenkort ook op Takeaway.com).

Bezoek de Facebook pagina of Instagram account voor up to date info.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...