Vrijwilligers gezocht voor vaccinatiecentrum in de Brielpoort

De Eerstelijnszone Schelde Leie, stad Deinze en gemeente Zulte bereiden zich volop voor om alle inwoners van Deinze en Zulte zo snel en efficiënt mogelijk te vaccineren tegen het coronavirus. Om de werking van het vaccinatiecentrum, dat ingericht wordt in de Brielpoort in Deinze, vlot te laten verlopen is er voldoende personeel nodig, zowel met (para)medische achtergrond als onthaal- en administratieve medewerkers. Wie tijd en zin heeft om de komende maanden hieraan mee te werken als vrijwilliger, kan zich aanmelden via www.deinze.be/vrijwilliger-vaccinatiecentrum. Opgelet: er wordt een minimum beschikbaarheid van 18 u. per week gevraagd en dit voor minstens drie weken, gespreid over de volledige vaccinatieperiode. 

De  inwoners van Deinze en Zulte zullen hun vaccin krijgen in de Brielpoort. De opbouw van de zaal is volop bezig. Voor ondersteuning tijdens de vaccinatieperiode zelf doen we een oproep naar vrijwilligers. We zijn op zoek naar verpleegkundigen, artsen, studenten of gepensioneerden met een (para)medische achtergrond.

Zij kunnen helpen bij het toedienen van de vaccins, de vaccins voorbereiden of hulp bieden bij mogelijke bijwerkingen. Ook personen met een niet-medische achtergrond zijn welkom voor het onthaal, administratieve en logistieke taken. We zoeken mensen die zich voor een langere periode kunnen engageren. We vragen een minimum beschikbaarheid van 18 u. per week en dit voor minstens drie weken, gespreid over de volledige vaccinatieperiode. Wie zich kandidaat wil stellen, kan zich registreren via www.deinze.be/vrijwilliger-vaccinatiecentrum.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...