Miracle vzw presenteert “The Rolls” op zaterdag 6 februari.

Derek, Bruno Deneckere, Mario Vermandel en Tony Gyselinck brengen met The Rolls pure rock & roll naar jouw huiskamer. Tickets kosten 6 euro en deze bekom je door een mailtje te sturen naar [email protected].

Miracle vzw streamt dit concert vanuit de R.O.A.D. Music Studio in Deinze tussen 20u en 21u30. Je kan dit dus gewoon volgen vanuit jouw luie zetel volgen met jouw favoriete drankje bij de hand.

The Rolls zijn ontstaan als een tribute-band voor dichter-schrijver Charles Bukowski, 25 jaar na zijn overlijden in maart 1994. Ze spelen eigen composities met songteksten opgebouwd uit quotes en gedichten van Charles Bukowski. Liedjes over schrijven, drinken, vrouwen, katten, klassieke muziek, paardenwedrennen…de dood….muzikaal te situeren rond de vijver waarin JJ Cale en Johnny Cash ook kwamen vissen.

In de lente van 2020 verschijnt het eerste album van The Rolls: ‘Happy’. Dit keer met teksten van de leadzanger Derek. Naast Derek is Bruno Deneckere de gedroomde gitarist voor deze band. Ze kennen mekaar al bijna 30 jaar, speelden op mekaars platen en in vele projekten zoals Dylantributes en het Gentse muzikantencollectief Het Gespuis, maar voor The Rolls gaan ze beide voor het eerst met electrische gitaren aan de slag. Bassist Mario Vermandel en drummer Tony Gyselinck spelen al sedert de jaren ‘80 samen in vele bluesbands and jazzcombo’s en begeleiden toppers als Roland Van Campenhout, Steven Debruyn, Rony Verbiest, Jan De Wilde…
The Rolls zijn geen jonge veulens meer, maar wel ervaren ratten waar het aanstekelijke speelplezier nog steeds vanaf druipt.
They want you to have a good time while they are having a good time!!!!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...