Prijsuitreiking fotowandelzoektocht

De dienst toerisme stelde eind vorig jaar een wandelzoektocht voor kinderen samen van ongeveer 9 km langs de oude Leie tussen Deinze en Grammene. Op het parcours gingen de kinderen op zoek naar foto’s om zo thuis een woordzoeker in te vullen. Uit alle 60 correcte deelnameformulieren werd een gelukkige winnaar geloot die een Monopolyspel van Deinze wint.

“Dat de coronacrisis fietsen en wandelen populairder dan ooit heeft gemaakt is ondertussen geen geheim meer” vertelt Bruno Dhaenens, schepen bevoegd voor toerisme. “De fotowandelzoektocht kon dan ook op veel bijval rekenen. Tot grote vreugde van de kinderen die op de tocht op zoek gingen naar foto’s en noteerden wat ze zagen. De gevonden namen schrapten ze in het rooster van de woordzoeker. Als alle namen weggestreept waren vormden de overgebleven letters een woord. De juiste oplossing was het woord vlasrotersroute. Het parcours liep immers langs één van de vier Vlasroterswandelroutes.

De fotozoektocht liep van 25 november tot en met 31 december 2020. De dienst toerisme ontving 60 deelnameformulieren die allemaal correct waren ingevuld! Op 8 januari lootte een onschuldige hand de winnaar uit alle deelnameformulieren. Madeleine Vande Sompele (Wontergem), 12 jaar, ontvangt een Monopoly spel van Deinze.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...