Han Solo en Jenny Sergeant geven inkijk in het vaccinatiecentrum

Het vaccinatiecentrum in de Brielpoort is sinds 23 februari actief. Han Solo, typetje van Han Coucke, en Jenny Sergeant, typetje van Nick Hollevoet geven in drie korte filmpjes een inkijk in het centrum en wat je kan verwachten van de vaccinatieprocedure. De filmpjes verschijnen vanaf 8 maart op de sociale mediakanalen en de websites van Deinze en Zulte. 

Stad Deinze, gemeente Zulte en Eerstelijnszone Schelde-Leie hebben de handen in elkaar geslagen om het vaccinatiecentrum in de Brielpoort in Deinze te organiseren. Inwoners van Deinze en Zulte worden er gevaccineerd in vijf vaccinatielijnen. Bij de opstart kreeg eerst het zorgpersoneel zijn vaccin. Nu zijn de
65-plussers aan de beurt. Iedere meerderjarige inwoner zal een uitnodiging krijgen per brief, sms of mail. 

“Veel mensen weten niet precies wat ze moeten verwachten van de vaccinatie en vragen zich af hoe de zaal werd ingericht. In de infomagazines werd dit in tekstvorm toegelicht, maar een beeld zegt meer dan duizend woorden. Voor de filmpjes werd een beroep gedaan op Han Coucke, beter bekend als stand up comedian Han Solo, en Nick Hollevoet, die voor de gelegenheid in de huid van de gepensioneerde Jenny Sergeant kruipt” klinkt het bij Jan Vermeulen, burgemeester van Deinze.

“De coronamoeheid slaat toe. Daarom besloten we om de inkijk in het vaccinatiecentrum op een luchtige manier aan te pakken, met de nodige dosis humor” vult Simon Lagrange, burgemeester van Zulte, aan.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...