McDonald’s komt naar Deinze, you will be Lovin’ It?

De geruchten waren er al langer, zowat half Deinze sprak er over of had er al iets over opgevangen. Wij van DeinzeOnline kunnen nu met zekerheid zeggen dat McDonald’s naar Deinze komt. En dit hebben we samen met onze Instavolgers aka onderzoeksteam uitgepluisd.

Toen we eind vorig jaar een fiets gingen kopen bij Dewa fietswinkel, kregen we al de bevestiging van de eigenaar dat op zijn plek, Gentsesteenweg 162 er een McDonald’s kwam. Een mailtje naar Mc Donalds werd verstuurd maar zij wilden het nog niet bevestigen, 2 weken terug kregen we toch de bevestiging.

Eind deze week zagen we de afbraakwerken van de 2 gebouwen en vroegen we via Instagram story wat er komt. De honderden reacties die we kregen waren 80% McDonald’s en 20% gauw zeg het ‘k wil het weten. Dus van een goed bewaard geheim gesproken, iedereen wist het al 🙂

Zo kregen we reacties zoals:
“Werd me onlangs bevestigd door business consultant bij McDonald’s België”
“Ze zoeken zelfs werknemers via facebook”
“Er is onlangs een Facebook pagina van Deinze aangemaakt”
“Vreemd, dit is een zone voor kleine KMO en niet voor grote KMO’s”

De facebookpagina van het filiaal in Deinze staat ook live maar een hamburgertent zonder personeel is geen McDonald’s, dus zoeken ze personeel om burgers te bakken. Sinds gisteren staan er ook vacatures online waar men een oproep doet naar sollicitanten om op een later tijdstip aan de slag te gaan in de McDonald’s te Deinze.

Wil je graag werken in de McDonald’s surf dan naar: https://www.facebook.com/McDonalds-Deinze-192989865593418/

Bedankt volgers, we all Lovin You!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...