Paasvakantie activiteiten Teamadventure

Zin in een toffe portie spel en avontuur tijdens de paaspauze? Teamadventure biedt 2 leuke activiteiten, ideaal voor de gezinsbubbel: buiten, met een vleugje humor en super origineel. 

Zijn jullie gebeten om het raadselachtige avontuur van het UNK volk te ontcijferen en hen te bevrijden? Boek dan onze “escape box”.  Zoek met het volledige gezin of met 4 vrienden een leuk plekje in de lentezon in provinciaal domein De Brielmeersen in Deinze, ontcijfer de eerste code om de box te openen en laat het avontuur beginnen… 

De “escape box” richt zich op de gezinsbubbel. De combinatie van volwassenen met kinderen tussen 8 en 16 jaar, is ideaal om het avontuur aan te gaan. Voor de kleinsten is het nog een beetje te moeilijk. Zij kunnen natuurlijk wel aansluiten en gewoon een beetje meevolgen. De box is niet geschikt voor kinderen onder 14 jaar om alleen te spelen.  

Of wagen jullie zich aan “Kraak het ei”?

Een zoek-doe-tocht in thema van de paashaas. Bij de start geven we jou 8 paaseitjes mee. Maar opgelet… heb geduld want je zal er eentje nodig hebben om de slotproef te winnen! Welk eitje jullie moeten kraken om op het einde de locker te openen, kom je onderweg te weten. Als je op het einde jullie persoonlijke locker open krijgt, ligt er nog een smakelijke verrassing te wachten! 

Met deze doe/zoektocht ga je met het gezin voor een gezonde dosis beweging. Originele en gevarieerde opdrachten die jullie creativiteit stimuleren, wisselen we af met enkele leuke avontuurlijke proeven.

Een fantastisch avontuur voor het ganse gezin in het Provinciaal Domein de Brielmeersen. 

Je start en eindigt op het outdoor terrein van Teamadventure. Tussendoor stuurt het spel – dat je op jouw smartphone downloadt – jullie doorheen de Brielmeersen waar jullie leuke opdrachten te wachten staan.

Voor beide activiteiten is reservatie verplicht (www.teamadventure.be/paasacties).

Er kan gespeeld worden vanaf maandag 5 april tot en met zondag 18 april.
Je kan vrij starten tussen 13u en 15u aan het Teamadventure terrein in Provinciaal Domein De Brielmeersen Deinze. 

Kostprijs: 

Escape box: € 25 / box

“Kraak het ei”: € 10 / startcode (en dus per smartphone).

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...