Ambassadeurs ‘elke stap telt’ gezocht

Stad Deinze stapt mee in het project ’10.000 stappen: elke stap telt’ en zoekt daarvoor tien enthousiaste inwoners die een ambassadeurspanel willen vormen om alle inwoners en groepen in de stad te vertegenwoordigen. Het panel komt een drietal keer per jaar samen om de vooruitgang te bespreken en ideeën voor te leggen. Inschrijven kan via https://www.deinze.be/ambassadeur-elke-stap-telt

Stad Deinze stapt mee in het project ’10.000 stappen: elke stap telt!’. Gedurende vier jaar zetten we de nodige stappen om de gezondheid en beweging van onze inwoners te verhogen en te streven naar die 10.000 stappen per dag. Elk jaar ligt de focus op een ander aspect, om na vier jaar hopelijk ons doel te bereiken. In 2021 is het thema stappensignalisaties in het straatbeeld, in 2022 beweegroutes in Deinze, in 2023 inzetten op het STOP-principe en gezonde mobiliteit en in 2024 zetten we lokale beweegacties op in samenwerking met het verenigingsleven.

Ambassadeurspanel gezocht

Het belangrijkste in dit verhaal? Onze inwoners! We zijn op zoek naar tien inwoners van stad Deinze om mee te stappen in deze campagne. Zij vormen samen een panel van ambassadeurs, die vertegenwoordiger zijn voor alle inwoners en groepen in stad Deinze. Als ambassadeur denk je mee over de inhoud van elke stap, de uitvoering en hoe we zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken. Een drietal keer per jaar komt het panel samen om de vooruitgang te bespreken en ideeën voor te leggen aan het stadsbestuur.

Interesse?

Jong of oud, sportief of niet, ervaring of geen ervaring, iedereen is welkom om zich kandidaat te stellen! We zoeken tien enthousiastelingen die de komende vier jaar samen met ons willen meedenken, om van dit project een succesverhaal te maken. Inschrijven kan via https://www.deinze.be/ambassadeur-elke-stap-telt

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...