Ereschepen Norbert De Mey overleden

Gewezen eerste schepen en ereschepen Norbert De Mey overleed onverwacht op 6 mei 2021. De stad opent een digitaal rouwregister op www.deinze.be/rouwregister en vanaf zaterdag 8 mei 2021 fysieke rouwregisters in dienstencentrum Leiespiegel en sportcomplex Palaestra.

Droevig nieuws uit de lokale politiek: ereschepen en liberaal boegbeeld Norbert De Mey (71) is plots overleden op 6 mei 2021. Het college van burgemeester en schepenen, het voltallige stadsbestuur en haar medewerkers betuigen hun diepste medeleven aan de familie, vrienden en kennissen.

Norbert De Mey was twintig jaar gemeenteraadslid van Deinze voor VLD en Open Deinze, waarvan 14 jaar als schepen van sport en toerisme en acht jaar als schepen van financiën. “We moeten helaas afscheid nemen van een zeer gewaardeerde en aangename collega” stelt burgemeester Jan Vermeulen. “Als schepen van financiën had hij een grote impact op het investeringsbeleid van de stad. Met hem konden we het ondernemersklimaat scheppen in onze stad dat heel wat investeerders naar Deinze lokte. De stad plukt hier op vandaag nog de vruchten van. We blijven dankbaar voor de goede samenwerking die we de afgelopen jaren binnen het college van burgemeester en schepenen hadden”.
De stad opent vanaf zaterdag 8 mei 2021 rouwregisters in dienstencentrum Leiespiegel en sportcomplex Palaestra. Iedereen die dat wenst, kan een boodschap achterlaten in de registers tijdens de openingsuren van het dienstencentrum en sportcomplex. Dit kan ook digitaal via www.deinze.be/rouwregister.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...