Bootcamp Nevele is back op maandagavond 19u30 aan de sporthal!

Sport je graag buiten? Wil je gemotiveerd worden tijdens het sporten? Wil je FUN beleven tijdens het sporten? Dan is het bootcamp concept zeker iets voor jou! Elke maandagavond om 19u30 kan je op het grasveld naast de sporthal in Nevele gratis sporten met andere gemotiveerden.

Ashley en Emma, maken deel uit van het Large Impact Team. Ze helpen samen met een team van gemotiveerde coachen vele enthousiastelingen naar de beste versie van zichzelf! Hier hoort uiteraard sport bij en naast vele online work-outs zijn ze onlangs ook terug gestart met onze corona-proof work-outs in groep. Nevele is één van de 13 gemeenten waar je gratis terecht kan.

Ben je benieuwd? Beginnende sporter of op zoek naar meer uitdagingen? Kom zeker langs in Nevele op het grasveld naast de sporthal! Meer info kan je vinden via onderstaande link.

https://www.facebook.com/groups/3576546595710668/


Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...