Van kleuterjuf tot verzorgster bij Team Qhubeka, Valerie Vermeirsch uit Wontergem, nu in de Giro d’Italia.

Wontergem heeft er een wielerheldin bij, vandaag zagen wij via de beelden van Sporza hoe Valerie Vermeirsch na de overwinning van Victor Campenaerts hem bij de finish, uitzinnig onthaalde en recovery dranken gaf.

Ja u leest het goed, iemand uit Deinze draait mee in een World Tour team, team Qhubeka Assos. Valerie, woonachtig in Wontergem, is begonnen als kleuterjuf in Deinze en heeft zich omgeschoold tot een sportverzorgster met eigen voeding zoals granola en thee. Valerie baat ook een sauna en massagesalon uit Wonterwell . Veel succes Valerie

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...