Zeventiendorpen biedt 60-plussers ondersteuning aan bij het invullen van belastingaangifte

Vanaf maandag 17 mei kunnen alle 60-plussers van Deinze terecht bij de seniorenconsulent voor ondersteuning bij het invullen van hun belastingaangifte. Dit kan via telefonisch contact, maar indien nodig kan de 60-plusser ook een afspraak maken om de belastingaangifte te helpen invullen in Zeventiendorpen of in het gemeentehuis van Nevele. 

“Wegens de coronamaatregelen worden alle invulsessies van de FOD Financiën op locatie geannuleerd,” vertelt Conny De Spiegelaere, schepen bevoegd voor senioren. “Om dit op te vangen biedt de seniorenconsulent van Deinze ondersteuning aan alle 60-plussers van onze stad. Heb je moeilijkheden bij het invullen of versturen van jouw aangifte? Neem dan eerst telefonisch contact op met de seniorenconsulent en maak indien nodig een afspraak om de aangifte in te vullen. Wanneer je langskomt, breng je jouw identiteitskaart en pincode mee om in te loggen” 

Praktisch

Deze dienstverlening start op maandag 17 mei en eindigt op woensdag 30 juni. Ze wordt aangeboden in Zeventiendorpen op dinsdag en woensdag en in het gemeentehuis van Nevele op maandagnamiddag.

Locatie Zeventiendorpen, Gentpoortstraat 41, 9800 Deinze

Op dinsdag en woensdag van 9.00 – 12.00 uur en 13.30 – 16.00 uur

Afspraken alleen mogelijk na telefonisch contact, tel. 09 387 82 80

Locatie gemeentehuis Nevele, Cyriel Buyssestraat 15, 9850 Deinze

Op maandag van 13.30 – 16.00 uur

Afspraken alleen mogelijk na telefonisch contact, tel. 09 387 82 80

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...