Debuterend Design – nemm & Pepijn De Greef, in Farmfabriek

Debuterend Design is een expositie, in de Farmfabriek deinze, die wordt georganiseerd door Tine Van den Bosch (nemm) en Pepijn De Greef.

De twee “bewoners” van De Farmfabriek Deinze slaan de handen in elkaar om samen hun nieuwste designproduct aan het publiek te tonen. Vanaf donderdag 24 juni tot en met 27 juni 2021 kun je hun werk komen bekijken.

Tine Van de Bosch van nemm stelt haar nieuwe zitbank voor.  Een leuke “old school” zitbank gemaakt in gerold buismetaal gelakt in verschillende en opvallende kleuren en afgewerkt met kwalitatieve houten zitvlakken. Het design en vormgeving van Tine haar zitbanken ogen zeer nostalgisch en tijdloos.

Pepijn De Greef stelt zijn gloednieuwe lichtobject voor. Het kreeg de naam KAVOVA en is vormgegeven door gerecycleerde plastiek-korrels te smelten in een mal om zo een hedendaagse vorm te creëren. KAVOVA is het Oekraïens voor koffie en de mal die hij heeft gebruikt om tot zijn vormgeving te komen is een aluminium koffiefilter.

Wil je beide designers een bezoek brengen? Dat kan! via hun website kun je registreren en kiezen uit één van de voorgestelde bezoekmomenten.
website nemm: www.nemm.be/expositie2021
website Pepijn De Greef: www.pepijndegreef.be/expositie-2021

Debuterend Design – nemm & Pepijn De Greef
Farmfabriek
Slachthuisstraat 20-22
9800 Deinze
donderdag 24 juni van 14:00u tot 18:00u
vrijdag 25 juni van 14:00u tot 21:00u
zaterdag 26 juni van 11:00u tot 19:00u
zondag 27 juni van 11:00u tot 19:00u

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...