Farm Café opent opnieuw de deuren!

Het heeft lang moeten duren maar vanaf donderdag 1 juli 2021 opent Farm Café opnieuw de deuren voor publiek.

Sinds de start van de Corona pandemie in maart 2020 is het café van de Farmfabriek quasi permanent gesloten gebleven. Maar er komt beterschap! De overheid is stilaan de genomen maatregelen aan het versoepelen en ook wij van Farmfabriek kijken opnieuw uit om met het café te herstarten.

Het interieur zijn we nog wat aan het opfrissen om het café nog gezelliger te maken.  Al het ware een woonkamer in een industrieel pand. En ook de naam is aangepast. Het is niet meer: “het café van Farmfabriek” maar wel het “Farm Café”. Met een eigen logo en warme huisstijl.

Open elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond van 18:30u tot 23:30u

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...