Vaderdag en EK Voetbal in Deinze Winkelstad!

Zowel voor Vaderdag als voor het EK Voetbal zet Deinze Winkelstad vzw dit jaar in op online beleving. Omdat het nog steeds niet toegelaten is om een groot volksfeest te bouwen rond het EK, koos Deinze Winkelstad voor een leuk EK voetbalspel om de echte Deinse voetbalkenners te bereiken! Vaderdag wordt gevierd met een online fotowedstrijd waarmee mooie prijzen te winnen zijn.

EK Voetbal

Wie komt winkelen in Deinze krijgt een gepersonaliseerde code. Deze code kan je ingeven in de EK voetbalapplicatie van Deinze die ontwikkeld werd door Tifogame (de gratis voetbalpronostiek). De code geeft je de mogelijkheid om deel te nemen aan de online EK pronostiek. Wie de meest juiste voetbaluitslagen kan voorspellen maakt kans op een leuk reisje die Deinze Winkelstad aankocht bij de Deinse reisbureaus. 

“Het is voor ons belangrijk dat de Deinse handelaars bij de EK Voetbalactie worden betrokken en dat er een beloning voorzien is voor iedereen die in Deinze komt winkelen”, vertelt Filip Vervaeke, schepen bevoegd voor lokale economie. “Wie niet in Deinze komt winkelen, kan dus niet deelnemen aan het online EK voetbalspel. De winnaars maken kans op lokaal aangekochte reischeques”.

Vaderdag actie
Dit jaar zet Deinze Winkelstad ook de papa’s online in de kijker! Ze geeft niet alleen online interessante cadeautips maar ze organiseert via sociale media ook een leuke fotowedstrijd. Wie op de Facebookpagina van Deinze Winkelstad een foto plaatst van het lokaal aangekochte geschenk voor zijn/haar vader en daarbij de handelszaak waar hij/zij het geschenk aangekocht heeft, tagt of vermeldt, maakt kans op mooie prijzen!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...