Vlotte start van de inschrijvingen in KADE

In Kunstacademie Deinze kennen de inschrijvingen een vlotte start voor dans, beeld, woord en muziek. “Tijdens het voorbije schooljaar konden we ondanks de vele maatregelen toch op een goede manier blijven lesgeven en dat resulteert nu in een mooie start van de inschrijvingen”, zegt Geert Dhondt, directeur van KADE. 

Vanaf 1 september 2021 smelten KADE Beeldende Kunsten en KADE Podiumkunsten samen tot Kunstacademie Deinze (KADE). In het vernieuwde KADE kunnen de krachten gebundeld worden om zo voor een nog sterker en kwaliteitsvoller onderwijs te zorgen. Het is een veelbelovende fusie waar reikhalzend naar uitgekeken wordt binnen het team, want hierdoor zullen er meer kansen komen tot artistieke samenwerkingen, kruisbestuivingen en cross-overs tussen de vier kunstdisciplines.

“Na de derde dag van de inschrijvingen voor KADE stond de teller al op meer dan 1000 leerlingen”, zegt schepen Van Hove, “Een ware opsteker voor het team na een bewogen jaar. We hopen dat KADE vanaf volgend schooljaar opnieuw een bruisende en inspirerende ontmoetingsplek mag zijn in het centrum van de stad.” Want naast begeleiding door uitstekende vakmensen, is KADE een plek waar mensen samenkomen om elkaar aan te moedigen hun talenten te zoeken, uit te bouwen en hun werk te tonen aan de buitenwereld. Leerlingen leren er inspelen, reageren en voortbouwen op elkaars ideeën. Zo ervaren zij het plezier van samenwerken en -spelen, wat al heel wat blijvende vriendschapsbanden heeft doen ontstaan.

Wil je ook deel uitmaken van deze fijne community?
Sta je te popelen om te zingen of een instrument te spelen?
Luister je graag naar leuke verhalen of fantaseer je zelf toneeltjes?
Droom je ervan om met jouw danspassen op een podium te staan?
Wil je in een stimulerende atelieromgeving aan de slag met potlood, verf, klei of inkt?Schrijf je dan in bij KADE! Alle info over de opleidingen en de online inschrijvingen vind je op www.kunstacademiedeinze.be. Je kan ook virtueel binnenkijken via 360° KADE.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...