Wijn kiezen bij Sam in Nevele

Sinds enkele jaren kan je bij Wijnen Sam Verheecke in Nevele terecht voor de aankoop van een fles wijn. Dit gebeurde vanuit de persoonlijke woonkamer, waar de deuren op zaterdag werden opengezet voor het brede publiek. Sinds midden mei kan je hiervoor terecht in hun nieuwe winkel te Nevele in de Camille Van der Cruyssenstraat 12.  

Je kan bij Wijnen Sam Verheecke terecht voor een ruim aanbod Zuid-Europese wijnen. Naast  kwaliteit is zeker ook authenticiteit een belangrijke factor bij de keuze van hun aanbod. Geen grote  gekende namen, maar eerder kleinere gepassioneerde wijnboeren die met respect voor natuur en  product wijn maken, zijn terug te vinden in het assortiment. 

Sam begeleidt je met minstens evenveel passie in je keuze van de ideale wijn voor jouw gelegenheid.  En dit doet hij met veel kennis ter zake die hij opdeed aan de hotelschool van Koksijde, in  verscheidene restaurants en opleidingen. Dat hij weet waar hij mee bezig is, bewees hij in de  wedstrijd 1ste Maitre d’hôtel van België 2021, waar hij de 1ste prijs wist binnen te halen. 

Kom kennis maken met Sam’s enthousiasme en ruim aanbod in hun openingsweekend of nadien tijdens hun openingsuren.  

Reguliere openingsuren: Vrijdag 15u-19u, Zaterdag 10u-12u & 13u30-18u.

Iedere klant zal tijdens de openingsmaand (tot en met  zaterdag 12 juni) verwend worden met een gratis wijnfles bij aankoop van €75.

www.wijnensamverheecke.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...