Deinse Feesten verwelkomen enkele plaatselijke bands op zaterdag 31 juli

Op zaterdag 31 juli pakken de Deinse Feesten uit met vier plaatselijke bands (Wulder, The Happy Suspended, Crooked Steps en The Haunted Youth). De muzikanten brengen eigen nummers of passende covers gaande van garagerock tot ska en psychedelische pop. De bands zijn een mix van lokale helden en nationaal opkomende talenten. De concerten hebben plaats tussen 16 en 22.30 uur op het evenementenplein op de centrumparking in de Brielstraat tegenover dienstencentrum Leiespiegel. 

Sfeerfoto – Optredens gaan door op de parking achter de Carrefour in Deinze

De Deinse Feesten zijn terug! Door de coronamaatregelen is er een beperkt, doch sterk programma uitgewerkt. De zomerkermis in het centrum van Deinze loopt van vrijdag 23 juli tot en met zondag
1 augustus. Op zaterdag 31 juli komen vier plaatselijke bands.

“De Deinse Feesten zijn een uitstekend moment om de inwoners en vooral de jongeren een gratis concert aan te bieden”, zegt Bruno Dhaenens, schepen van feestelijkheden. “Nu de coronamaatregelen versoepeld zijn, is het terug tijd om de muziek te laten weerklinken in de stad en de luisteraars te laten genieten. Op zaterdag 31 juli brengen we gekende en lokale bands naar Deinze. Voor deze laatste is het een extra duwtje in de rug om hun repertoire weer boven te halen voor wat hopelijk een mooi concertjaar wordt!”

Op zaterdag 31 juli kan je van 16 u. tot 22.30 u. op het evenementenplein terecht voor optredens van plaatselijke bands. De toegang is gratis, maar reservatie is noodzakelijk via www.deinze.be/deinsefeesten

Programma:
16:00 – 17:30 uur: Wulder

18:15 – 19:15 uur: The Happy Suspended

20:00 – 20:45 uur:  Crooked Steps

21:30 – 22:30 uur: The Haunted Youth

Wulder: 

Wulder is een lokale band die diverse covers brengt: van Vlaams, rock, pop tot echte meezingers! Warm de dansbeentjes maar al op en smeer de stem maar goed in!

The Happy Suspended:

Deze zevenkoppige Gentse band neemt je mee op een ska reis door onder meer Punkland, happyvalley en mountain of jazz. 

Crooked Steps:

Crooked Steps was één van de drie winnaars van De Nieuwe Lichting 2020 van Studio Brussel. Het Gentse trio Lou, Thomas en Bas weet de balans tussen kalm en snoeihard enorm goed te beheersen. Crooked Steps staat voor schroeiende gitaren, catchy meebrulbare zanglijnen en een geweldig strak ritmesectie: garagerock met een bluesy kantje.

The Haunted Youth:

The Haunted Youth is de band rond Joachim Liebens (27) uit Hasselt en brengt meeslepende psych pop. Debuutsingle ‘Teen Rebel’ was meteen een schot in de roos: The Haunted Youth was één van de drie winnaars van De Nieuwe Lichting 2021. Live staan de songs en sounds als een huis en het dak gaat er gegarandeerd af zodra ze optreden.

Info

Dienst toerisme

www.deinze.be/zomerindeinze.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...