Kwartfinale Rode Duivels op groot scherm op evenementenplein

De Rode Duivels spelen op vrijdag 2 juli hun kwartfinale tegen Italië. De wedstrijd wordt op groot scherm uitgezonden op het evenementenplein in de Brielstraat. De toegang is gratis, maar reservatie is noodzakelijk via www.deinze.be/euro2020. Er kan in bubbels van maximaal acht personen gereserveerd worden en het dragen van een mondmasker is verplicht.

De Rode Duivels spelen op vrijdag 2 juli hun kwartfinale tegen Italië. Je kan dan vanaf 19 u. terecht op het evenementenplein in de Brielstraat (tegenover dienstencentrum Leiespiegel) om de wedstrijd op groot scherm te volgen. De toegang is gratis, maar reservatie is noodzakelijk via www.deinze.be/euro2020. Er kan in bubbels van maximaal acht personen gereserveerd worden en het dragen van een mondmasker is verplicht. Een DJ zal de sfeer er in brengen tot aan de voorbeschouwing. De aftrap is om 21 u. 

Ter plaatse zal je ook een hapje en een drankje kunnen kopen. Als de Rode Duivels doorstoten, worden hun volgende matchen ook op groot scherm uitgezonden op het evenementenplein.

Info www.deinze.be/euro2020

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...