Nieuwe locatie en geen corona-beperkingen voor de Miracle Metal Meeting op 11 september!

Het vaccinatiecentrum in Deinze heeft recent aangekondigd dat ze nog minstens tot 8 september zullen blijven vaccineren. Over de periode daarna is er nog onduidelijkheid. 

Daarom heeft Miracle vzw beslist om de Miracle Metal Meeting te organiseren op het evenementenplein op de parking langs de Brielstraat (op zo’n 200 meter van de Brielpoort). Hier zal Miracle vzw een festivalterrein bouwen waar de aanwezige metalfans zich volledig kunnen laten gaan! 

Foto: Caroline De Meyer

Jawel, u kan zich VOLLEDIG laten gaan, want op het terrein zullen geen coronamaatregelen van toepassing zijn (dus geen verplichte afstand of mondmaskers) doordat men zal werken met het Covid Safe Ticket.

COVID SAFE TICKET

Aan de hand van het Covid Safe Ticket kan iedere aanwezige aantonen dat hij/zij minstens 2 weken volledig gevaccineerd is OF dat hij/zij kort vóór het festival negatief getest heeft (max. 2 dagen voor een PCR-test, max. 1 dag voor een sneltest). Een ZELFtest wordt niet geaccepteerd in het kader van het Covid Safe Ticket.

Gezien het een ééndagsfestival is, voorziet de organisatie géén testing ter plaatse. Iedereen kan immers in de buurt van zijn woonplaats een test laten afnemen één of twee dagen voor het festival. 

Bij de ingang zal je dus 3 documenten moeten voorleggen :

– jouw toegangsticket

– jouw identiteitskaart 

– jouw Covid Safe Ticket 

Voor mensen die het toch graag wat rustiger aan doen : het aantal beschikbare tickets wordt sowieso beperkt zodat het terrein voldoende plaats biedt voor mensen die toch liever wat meer afstand houden.

Cowboys From Hell (Pantera tribute), La Muerte, Spoil Engine, Liar, Dyscordia, Carneia en Turpentine Valley kijken er enorm naar uit om jullie volledig uit de bol te zien gaan!

Tickets in info kan je terugvinden op www.metalmeeting.be

Social media :

Facebookpagina : https://www.facebook.com/Miraclemetalmeeting 

Facebook-evenement : https://www.facebook.com/events/431729164427972

(verzeker u ervan dat je de juiste pagina en evenement aanklikt, want er zijn heel wat fake facebookpagina’s en -events te vinden dezer dagen)Instagrampagina : https://www.instagram.com/miracle_metal_meeting/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...