Bio-Ecomarkt op zondag 19 september

Op zondag 19 september organiseert Groen-Deinze van 13u tot 17u opnieuw haar jaarlijkse Bio-Ecomarkt op het Sint-Poppoplein in Deinze.

Je kan je informeren, het gezicht achter het product zien, de sfeer opsnuiven en genieten van een gezellig biocafé. Eddy Donné: “Door naar de bio-ecomarkt te komen, kan je kennis maken met producenten en winkeliers die het opnemen voor de biolandbouw, voor ecologisch wonen en leven en voor de natuur in het algemeen. De Deinse bevolking kan met een aankoop meteen ook een steentje bijdragen tot een duurzame aarde en een beter klimaat.”

Martijn Bruneel:. Er is ook het 3de KorteKeten minifestival: met Jonas Veirman, Silas Van Laeken en H.t Roberts; allemaal Deinenaars. Denk globaal en programmeer lokaal. We starten om 13u met de muziek..
Mieke Roelens: “Momenteel zijn er 18 standhouders ingeschreven: Er zal heel wat info zijn over ecologische voeding. Er zijn heel wat lekkere voedingsproducten van bij ons maar ook producten uit het Zuiden van de Wereldwinkel. Je kan lokale en zuiderse solidariteits projecten steunen. Er is info over autodelen en composteren. Blikvanger zullen de standjes zijn met planten en bloemen. Daarnaast zal er ook kledij zijn en verschillende gezondheidsproducten.   Bovendien zorgen we zoals vorige jaren voor een gezellig biocafé en ecologisch verantwoord speelgoed voor de kinderen. De toegang is gratis.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...