Deinze Cycling Tour 2021

Na het grote succes van de vorige edities én na het pauzejaar 2020, organiseert Unizo Deinze op zaterdag 02/10/2021 de tiende editie van de Deinze Cycling Tour op het weekend van de klant.

De tour van 80km staat open voor alle sportieve wielertoeristen, iedereen is welkom. De gemiddelde snelheid zal rond de 25km/h liggen en tijdens de 3,5 uur lange rit fietsen we door de 17 deelgemeenten van de Stad Deinze.

Vanaf 08u00 kunnen de deelnemers zich ter plaatse inschrijven en genieten van een ontbijt met koffie, ontbijtkoeken, water en fruit. Om 09u00 stipt wordt het startschot gegeven aan de feesttent op de Oostkouter (Kastanjelaan – Site oud politiecommissariaat). 

De deelnemers kunnen ook dit jaar hun drinkflessen gratis vullen met energiedrank.

Voor de deelnameprijs van € 10 krijgen de fietsers verder nog twee consumptiebonnen en een kortingsbon van een sponsor.  Ook tijdens de bevoorradingsstop na 60km, waar een sanitaire stop mogelijk is, kan bijgetankt worden.

Met deze organisatie roept Unizo Deinze de lokale bedrijven op om met zoveel mogelijk werknemers deel te nemen aan dit sportieve netwerk-event.

Niemand minder dan ex-gouverneur Jan Briers en Burgemeester Jan Vermeulen fietsen de 80km lange tocht mee, onder politiebegeleiding. 

Organisatie: Unizo-Deinze – www.unizodeinze.be 

Fiets je graag sneller door de administratieve file? Schrijf je dan vooraf in via deze link: https://www.unizo.be/oost-vlaanderen/cyclingtourdeinze 

Deelname: 10 euro p.p. ter plaatse te voldoen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...