Alle speelpleinen op je smartphone


Projecten uit de vrije tijd zetten we bij DeinzeOnline graag in de kijker. Niet voor niks is DeinzeOnline zelf een project uit de vrije tijd. We brengen dat ook graag het vrije tijds project van Jan De Wilde onder de aandacht.


Zoals iedere jonge ouder, zocht hij een gemakkelijk overzicht om met zijn kroost een van de vele speelpleintjes te bezoeken in Deinze. Als doorwinterde frontend ontwikkelaar heeft Jan een oog voor het eenvoudig toegankelijk maken van data. Jan zocht een manier om de officiële speelpleingids van stad Deinze heel toegangkelijk te brengen naar het scherm van de smartphone, en zo ontstond de “speelpleingids Deinze

We schreven het reeds, een vrijetijdsproject, wat terug kan gevonden worden op github. Op die manier kan iedere enthousiasteling de code doorlopen, bijsturen, of zelf toevoegingen aanbrengen. Welke ontwikkelaar in Deinze ziet nog mogelijkheden?

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...