Filmvoorstelling reis Costa Rica

Drie natuurliefhebbers uit onze regio gingen op natuurreis door Costa Rica. Onder hen Karel De Waele, een fervent natuurliefhebber die ook vaak rondleidingen geeft voor Natuurpunt. Hij zal een geanimeerde filmvoorstelling geven van de reis. Karel is niet aan z’n proefstuk toe: van verschillende natuurreizen bracht hij meerdere jaren verslag uit aan een trouw en talrijk publiek. Costa Rica zal de laatste reis zijn waar hij verslag van uitbrengt, maar met deze topbestemming sluit hij af met een knaller.

Costa Rica is een land dat veel natuurliefhebbers voor hen al heeft aangetrokken omwille van de uitbundige en unieke natuur. Kolibries, luiaards, suikervogels en motmots; alles werd zorgvuldig vastgelegd op foto en film, net als de innemende roodoogmakikikker, het symbool van Costa Rica.

Verwacht je aan beelden van spectaculaire wandelingen over hangbruggetjes tussen de boomkruinen of over diepe beekvalleien. Beelden door het gefocuste oog van natuurliefhebbers: van vogels, zoogdieren, reptielen, vissen, vlinders en andere geleedpotigen. Denk ook aan wakker worden van het gebrul van brulapen en gaan slapen met het geluid van de Montezuma oropendola … of aan boottochten op rivieren vol spitssnuitkrokodillen en brilkaaimannetjes, langs mangrovebossen met wel 10 reigersoorten.

Iedereen met een hart voor natuur of voor Karel (maar die zijn onlosmakelijk verbonden) is welkom!

Praktisch

Zaterdag 30/10/2021 van 20u00 tot 23u00

Zaal ter Wilgen (Poelstraat 70 in Deinze)

Je hoeft voor deze activiteit niet meer te reserveren

Toegangsprijs 2.5 EUR pp.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...