DeinzeLacht 15

Door de coronamaatregelen hebben we vorig winterseizoen geen humorfestival DeinzeLacht kunnen  organiseren. Voor het winterseizoen 2021-2022 staat DeinzeLacht opnieuw in de steigers. 

Het concept van DeinzeLacht blijft hetzelfde: vijf voorstellingen van internationale klasse met telkens een  andere benadering van humor. Wij behouden ook de abonnementsvorm: tot 15 oktober 2021 werden er  enkel abonnementen verkocht. Sedert 16 oktober zijn er losse tickets aan 20 euro te koop. 

Reservaties – www.leietheater.be 

Zaterdag 20 november 2021 – 20 uur 

DeinzeLacht – Starbugs Comedy (CH) – JUMP! 

Nog gekker, nog verrassender, nog dynamischer dan Crash Boom Bang is de nieuwe voorstelling JUMP! van  Starbugs Comedy. Ze verlaten alle mogelijk denkbare paden en gaan op verkenning into the unknown

De effecten zijn nog spectaculairder, de attributen met nog meer zorg uitgekozen in deze tot op de  millimeter getimede voorstelling. Het publiek wordt constant verrast. Ergens kun je wel raden hoe de trucs  in elkaar zitten maar toch word je telkens weer op het verkeerde been gezet. 

Woordenloos, in hun eenvoudige rood-wit gestreepte t-shirts zetten deze drie acrobaten de boel op  stelten. Soms in slow motion, soms in vijfde versnelling. Jumps alom in een show die draait rond spel en  bedrog, rond fenomenale moves. 

Don’t try this at home!! 

JUMP! brengt hen internationaal in meer dan 30 landen, van New York tot Tokio via Deinze. De vliegmiles  lopen op, evenals het applaus. 

Regie Nadja Sieger

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...