Testcentrum in voormalig stadhuis Deinze

Eerstelijnszone Schelde en Leie en stad Deinze openen op maandag 29 november een testcentrum in het voormalige stadhuis van Deinze (Markt 21). Houders van een CTPC-code kunnen er na het maken van een afspraak via mijngezondheid.be terecht, ongeacht of ze inwoner zijn van Deinze of niet. Het centrum is geopend van maandag tot en met vrijdag van 13.30 tot 16.30 uur.

sdr_HDRB

Voel je je ziek en vertoon je symptomen zoals hoesten, ademhalingsmoeilijkheden, koorts, pijn, moeheid, smaakverlies en/of verlies van reukzin, diarree? Blijf dan thuis en contacteer niet je huisarts, maar gebruik de zelfevaluatietool. Als blijkt dat je je best laat testen, krijg je een CTPC-testcode. Hiermee kan je een afspraak maken bij een testcentrum of labo. Opgelet: als je een hoger risico op ernstige COVID-19 loopt (bijvoorbeeld bij zwangerschap, diabetes, hart-, nier-, lever- of longziekten, kankerpatiënten, enz.) raadpleeg je wel best een arts. De arts kan jou een code bezorgen, waarmee je een afspraak kan maken via mijngezondheid.be.

De eerstelijnszone Schelde en Leie en de stad Deinze openen op maandag 29 november een testcentrum in het voormalige stadhuis van Deinze (Markt 21). Het testcentrum is geopend van maandag tot en met vrijdag van 13.30 tot 16.30 uur. Ga niet op eigen initiatief naar het centrum. Enkel met een CTPC-code kan je een afspraak maken via het online gezondheidsportaal mijngezondheid.be. Het testcentrum wordt opgezet in samenwerking met Labo Maenhout. Je kan er terecht ongeacht of je inwoner van Deinze bent of niet. Als je voldoet aan de testcriteria is de test gratis, indien niet dan betaal je 50 euro. Je ontvangt het resultaat via sms.

De keuze van testcentrum is vrij. In de regio kan je ook terecht bij het testcentrum in Sint-Martens-Latem (Kortrijksesteenweg 139) of het testcentrum van Oudenaarde (Meerspoort 30). Een volledig overzicht vind je op https://testcovid.doclr.be/#!/saps

Info

https://www.deinze.be/vaccinatie
https://www.deinze.be/testcentra-covid-19

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...