22ste Cd & platenbeurs met boeken en strips beurs.

Zondag 20 februari zaal Brielpoort Te Deinze

Menige nationale en internationale groepen en artiesten traden er reeds in het verleden in de Brielpoort op. Om deze muzikale reputatie in ere te houden zal, vzw R.T.P. op zondag 20 februari 2022 een heuse CD & platenbeurs organiseren ter promotie van de muziek en al haar facetten. Ze organiseren dit voor de 22de maal. De covid perikelen zorgden ervoor dat ze de afgelopen 2 jaar lijdzaam moesten toezien langs de kant. Hopelijk geraakt de maatschappij hiervan verlost en ja er is beterschap op komst.

Op deze zondag moet gewoon elke muziekliefhebber van gelijk welk genre zich ongetwijfeld richting Brielpoort begeven, want daar vindt de 22 editie plaats. vzw R.T.P. probeert een paradijs voor de muziek liefhebber te creëeren. Standjes met alternatieve muziek tot retro house en klassiek zullen aanwezig zijn.

De zaal zal vol staan met stands uit binnen-en buitenland en er zal dus een zeer ruime keuze zijn van CD’s en langspeelplaten (LP’s). Door het ruime aanbod zijn de verkoopprijzen vrij laag wat het extra interessant maakt. Er zal ook een ruim aanbod DVD-film aanwezig zijn.

Zowel voor nieuw als tweedehands vindt men er zijn gading. Het interessantste aanbod uit de internationale stocks wordt er samengebracht door de verkopers. Er staan zowel professionele als particulieren. Ook is er aandacht voor zeldzame en exclusieve limited edition cd’s of lp’s, DVD’s., zeldzame platen persingen en zo meer. Men kan er typische attributen vinden beter genoemd verzamelobjecten zoals promomateriaal en fanclubmemorabilia.

Een echte muziekfan herkent men aan het feit dat hij/zij niet downloaden maar graag het origineel in zijn bezit heeft. Een originele release heeft nog steeds de meeste uitstraling. Het verhaal – eerst was er de lp, later de cd, de dvd en tegenwoordig digitaal. Toch heeft het krakend plaatje nog niet per se aan waarde ingeboet bij de echte muziekliefhebber en – verzamelaar. De kunstvolle hoezen stralen immers vaak iets bijzonders uit. In de house- en technowereld zijn platen trouwens nooit weggeweest. Ze zorgen er immers voor dat er optimaal gemixt kan worden. Ook DJ’s kwamen in het verleden wel eens de beurs bezoeken.

Indien U trouwens thuis zelf noch menige oude platen, CD’s of boeken/strips hebt die U wenst van de hand te doen, dan kunt U steeds vrijblijvend informeren voor een standplaats.

Tot slot is er dit keer de ruime de integratie van een boekenbeurs. Zowel leesboeken als strip zijn er te vinden.

De afdeling boeken. Met een (ruim) aanbod aan boeken zullen de boekenliefhebbers keuze te over krijgen om een deftig leesstuk te kunnen vinden.  De meeste boeken zijn echter 2de hands zodat een kleine aankoopprijs tot de mogelijkheden behoord. De afdeling strips bevat zeldzame druks en oplagen. Of je nu van een triller-roman-science fiction en/of stripboek houdt deze beurs bied je een kans om boeken aan te schaffen tegen een lage prijs.

Kortom, op deze CD & platenbeurs en boekenbeurs zullen diverse muziekliefhebber hun gading vinden!!!

150m exposanten!

Afspraak op zondag 20 februari 2022!!! De deuren openen om 9u00 en de beurs eindigt om 17u30.

De ingangsprijs werd tot een minimum herleid en bedraagt slechts 3,00 euro vanaf 10u30. Wie als VIP binnen wil kan dat vanaf 9u00 echter tegen wel 5,00 €.

Bijkomende (vrijblijvende) info is steeds te verkrijgen bij:

Tel. 09/380.45.05 of e-mail: [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...