Stadsbestuur zet Mathieu Liebaert in de bloemetjes voor zijn deelname aan Dakar Rally

Mathieu Liebaert (30 jaar), zaakvoerder van het Deinse bedrijf Liebaert Textiles, nam voor de eerste maal deel aan de Dakar Rally, de moeder van alle rallyraids. Deze had plaats van 2 tot 14 januari in Saoedi-Arabië. Mathieu eindigde op een 57e plaats op 150 deelnemers. Met zijn KTM 450 Rally Replica legde hij maar liefst 8.300 km af. Het stadsbestuur zet hem graag in de bloemetjes voor deze mooie prestatie.

De Dakar Rally is een woestijnrally voor auto’s, vrachtwagens, quads en motoren die jaarlijks wordt georganiseerd in de maand januari. De rally is ook bekend onder zijn oude naam ‘Parijs-Dakar’. Voor motorsportfanaten is dit één van de zwaarste wedstrijden ter wereld. Hij heeft plaats in Saoedi-Arabië over een totale afstand van 8.300 km. Aan deze 44 ste editie namen maar liefst 38 Belgen deel waarvan vier motorrijders. 

Voor Mathieu Liebaert, zaakvoerder van het Deinse bedrijf Liebaert Textiles, was het de eerste maal dat hij deelnam aan deze rally. Zes jaar geleden kreeg hij de microbe voor het rallygebeuren te pakken door toedoen van een vriend. Voordien was hij een fervent paardenliefhebber. 

Info

www.facebook.com/M.LiebaertRally

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...