Nieuwe ondernemers gezocht voor HUP/HUB

Op 15 mei ging HUP/HUB in de Tolpoortstraat open, een netwerkplek voor startende ondernemers. Er zijn drie grote winkelruimtes en zes pop-upshops. Momenteel staan twee units van
16 m2 en één van 65 m2 te huur. Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich melden bij de dienst omgeving. 

In 2019 kocht de stad de handelsruimte in Tolpoortstraat 66-72 aan om er HUP/HUB in onder te brengen, een netwerkplek voor startende ondernemers. Op 15 mei ging het cascopand open. De winkelruimte van 776 m² heeft een ideale commerciële ligging en biedt heel wat mogelijkheden.

“Met HUP/HUB creëren we een springplank voor jonge ondernemers die op een betaalbare manier kunnen starten met hun eigen zaak”, klinkt het bij Filip Vervaeke, schepen van lokale economie. Zo opent één van de starters binnenkort zijn eigen zaak in Deinze. Er is ruimte voor een divers aanbod zoals een mix van eten en drinken, creatieve ateliers, kunst, kledij, decoratieartikelen, … Hoe meer aanbod en beleving, hoe meer er valt te ontdekken, hoe meer mensen naar Deinze komen winkelen “

Momenteel zijn er twee pop-upshops van 16 m² beschikbaar. Deze kunnen worden gehuurd per drie maanden voor 300 euro/maand (water, elektriciteit en publieke wifi inbegrepen). Verlenging is mogelijk.

Verder is er een grote winkelruimte van 65 m² te huur voor 490 euro per maand. Deze kan voor een langere termijn gehuurd worden met een minimum van één jaar. 

Ondernemers die geïnteresseerd zijn in de vrijgekomen ruimtes kunnen zich melden bij de dienst omgeving.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...