Sportcomité Astene is klaar voor nieuwe uitdagingen

Sportcomité Astene heeft een nieuw bestuur. Bij de start van het nieuwe seizoen doet kersvers voorzitter Kristof Nachtergaele de ambities uit de doeken.

Sportcomité Astene is het nieuwe seizoen gestart met een nieuw bestuur en nieuwe uitdagingen. We zijn toe aan vernieuwing om de toekomst van onze club te garanderen aldus de nieuwe voorzitter Kristof Nachtergaele. Dit seizoen wordt gestart met 2 groepen zodat elk lid de mogelijkheid heeft om aan een geschikt tempo de zondagsrit te rijden. De website werd vernieuwd en is nu het communicatiemiddel van de club. Fietsnavigatie en  sociale media zijn nu éénmaal niet meer weg te denken en daar moeten we optimaal gebruik van maken.

Nieuw dit seizoen is ook de “afterwork” rit op woensdagavond waarbij ieder geoefend fietser/fietsster welkom is voor een rit van +/- 60km. Plaats van afspraak elke woensdag vanaf 30 Maart om 18 uur 30’ aan ons lokaal “De Wachtzaal” te Astene .
Onze jaarijkse VTT “Jan Filliers” op 26 december blijft ons hoogtepunt. We hopen dit jaar na 2 afgelastingen op een vernieuwde topeditie!

Alle info vind je terug op de website: https://www.sportcomite-astene.be/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...