Nieuwe brochure groepsuitstappen 

Goed nieuws voor iedereen die er graag met een groep op uittrekt. De toeristische vereniging Langs de Leie (VVV Leiestreek) stelde een gloednieuwe brochure samen. Ze bevat tips om met een groep een uitstap te maken in de prachtige Leiestreek in Deinze, Sint-Martens-Latem en Zulte. De gratis brochure is af te halen bij Langs de Leie, Brielstraat 2 in Deinze of te bestellen/downloaden via langsdeleie.be

“Tussen Zulte en Gent ligt, aan de oevers van de Leie, één van de fraaiste stukjes van Oost-Vlaanderen: de Leiestreek” vertelt Bruno Dhaenens, schepen bevoegd voor toerisme. “Een waar paradijs voor wie rust, natuurschoon en kunst weet te waarderen. De Oost-Vlaamse Leiestreek, verspreid over de gemeenten Deinze, Sint-Martens-Latem en Zulte, heeft je ook als kunst-, natuur- of sportliefhebber en levensgenieter veel te bieden.”

Ben je organisator van daguitstappen voor een vereniging?
Of wil je graag met je familie of vrienden de mooie Leiestreek ontdekken?
Dan raak je zeker geïnspireerd door de gloednieuwe brochure groepsuitstappen 2022-2023 samengesteld door Langs de Leie, de toeristische vereniging met werkingsgebied in Deinze, Sint-Martens-Latem en Zulte.

Naast een handig overzicht van de bezienswaardigheden, monumenten, musea en restaurants voor groepen bevat de brochure ook een aantal nieuwigheden.

Via de ‘verrassende dagtrips’ zoals ‘Cruisen langs en op de Leie’, ‘Kunst langs de Leie’, ‘Bier & Plezier’, ‘Loeren bij de boeren’, … doe je inspiratie op om je daguitstap te organiseren. 

Wie het graag actief heeft vind onder het item ‘verrassend actief’ meer info over activiteiten op het land, het water en in de lucht. Zo vind je mooie wandelroutes en informatie over de huur van elektrische sloepen, kajaks, sups, rafts en huifkartochten. Of wil je liever zelf de creatieve toer op gaan? Geen nood, er is ook een aanbod van leuke workshops en teambuildingactiviteiten.

In de rubriek ‘verrassend bedrijvig’ verneem je bij welke lokale producenten je  een unieke kijk achter de schermen kan nemen met een groep. 

Praktische informatie

De brochure is modulair opgesteld. Verschillende combinaties zijn mogelijk. Het programma wordt à la carte opgemaakt volgens je wensen. Je kan ook kiezen voor een volledig door Langs de Leie uitgewerkt programma.

De brochure is af te halen in dienstencentrum Leiespiegel bij Langs de Leie, Brielstraat 2 in Deinze of te bestellen/downloaden via langsdeleie.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...