Stoute Eland

Jin Scouting Deinze ontwikkelde hun eigen biertje, stoute eland om hun buitenlandskamp naar Bulgarije te financieren.

“Wij, de jin van scouting Deinze, ontwikkelden ons eigen scoutsbier. Dit deden we samen met een brouwhuis uit Gent, Beerselect. Het is een blond bier van 7,4 graden en gaat vlot binnen. Het heeft een zomerse smaak. Eerst ervaar je een zoete toets (honing) en daarna geeft het bier een bittere, maar aangename nasmaak. Ons biertje heet “Stoute Eland”. Waarom Stoute Eland? Stoute omdat we op de scouts wel eens ondeugend kunnen zijn en Eland omdat, dat het boegbeeld is van scouting Deinze.

Mensen die ons biertje willen bestellen kunnen een bestelling plaatsen via de google form die je kan vinden op de facebookpagina van scouting Deinze. Ze kunnen hun biertje(s) dan afhalen op 16 april aan het scoutslokaal te Deinze.”

Bestellink:
https://docs.google.com/forms/d/1HuzdwGxHxau9RmM-y5fCh378nXR4ZqPe5frylYqHQhY/edit

De prijzen:
4 flesjes voor 12 euro
6 flesjes voor 16,5
12 flesjes voor 30 euro
Een bak van 24 flesjes voor 48 euro

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...