OPEN DAG met tal van STAR WARS animaties. Kom hun nieuwe creatie aanschouwen. Test de flightsimulator in een levensgrote “Tie Interceptor” of kom op de foto met de échte Darth Vader en zijn stormtroopers. Beleef Fantasy en techniek in deze STEM school. Verzekerde deelname van het leger!

Op zondag 8 mei 2022 organiseert het VTI zijn jaarlijkse open dag voor het grote publiek van 9u30 tot 12u30 en van 14u tot 17u.

In de klassen en praktijkzalen laten ze u graag kennismaken met hun innovatief en eigentijds onderwijs.

VTI Deinze bestaat 100 jaar en ook dit zal op de OPEN DAG niet onopgemerkt voorbijgaan. Er zullen die dag heel wat STAR WARS – personages hun opwachting maken op en rond de speelplaats. Kortom, zeker de moeite waard om eens een bezoekje te brengen aan VTI Deinze, al 100 jaar een vaste waarde in onze regio.

Delen op: