Ketnet Zomertour komt terug naar Deinse Feesten 

Op zaterdag 30 juli komt de Ketnet Zomertour terug naar Deinze! We verwelkomen niemand minder dan Samson & Marie, #LikeMe, Kaatje, Viktor en Kamiel, Sarah & Bavo, GameKeepers en De KetnetBand. Wie zijn Ketnethelden live aan het werk wil zien, kan vanaf 14 uur terecht op de centrumparking in de Brielstraat.

Tijdens de Deinse Feesten van woensdag 20 juli tot en met zondag 31 juli is er onder meer een kindernamiddag en kinderkippenworp. We voorzien elk jaar ook een optreden voor de kinderen. 

“Dit jaar kiezen we terug voor een topper met de Ketnet Zomertour op zaterdag 30 juli” vertelt Bruno Dhaenens, schepen bevoegd voor feestelijkheden. “Vanaf 13.30 uur kunnen de kinderen deelnemen aan leuke spelletjes, om 14 uur starten de optredens. De kinderen kunnen in de selfiecorner op de foto gaan met hun favoriete artiesten zoals Samson & Marie, #LikeMe, Kaatje, Viktor en Kamiel, Sarah & Bavo, GameKeepers en De KetnetBand. Ketnet Junior voorziet ook een peuterhoekje. De Ketnet Zomertour wordt dit jaar ongetwijfeld opnieuw één groot feest en is bovendien gratis.”

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...