Markant Deinze viert 70 jarig bestaan

Op zaterdag 25 juni 2022 viert Markant Deinze haar 70 jarig bestaan. Markant is een socio-culturele vereniging en verbindt ondernemende dames van alle leeftijden. De vereniging was vroeger gekend onder de naam CMBV.

Markant Deinze is uitgegroeid tot de grootste afdeling van Vlaanderen met meer dan 330 leden. Met een bestuur van 12 enthousiaste dames en een aantal vaste vrijwilligers, worden er jaarlijks meer dan 30 activiteiten georganiseerd.

Het is nog steeds een misverstand dat de leden allemaal zelfstandigen zouden zijn. Meer dan de helft van de leden zijn niet zelfstandig, maar wel ondernemende vrouwen die graag ontdekken, beleven en genieten. Ze zetten wel steeds de lokale markante zaken in de kijker in de communicatie en werken met hen samen voor hun activiteiten.

Op 25 juni hebben ze een gevuld programma.

Op het domein van de Leerze in Deinze is er om 16u taart en koffie en aansluitend een feestviering. Leden gratis , sympathisanten betalen 15 euro. Markante zaak Tartelier zorgt voor feestelijk gebak en koffie is van De Goudvink.

Om 18u is er een apertiefmoment, de aperitief is inbegrepen in de toegangskaart. Filliers en Allvino zorgen voor lekkere frisse zomerdranken.

En dan barst het FEEST los!

Friedland (Theo De Witte), The Man in Black (Covers van Johny Cash) en Partie Party zorgen voor een swingende avond. Foodtrucks van Tapafina en Duchateau Catering zorgen voor lekker eten die bij een festival passen.

Zin om er bij te zijn? Ook niet leden van harte welkom (kinderen tot 16 jaar gratis).Kaarten zijn te koop bij De Rore en Letters en co of via mail [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...