Scouts pakt uit met Dansbaar

Op 15 oktober verovert Scouting Deinze opnieuw de Brielpoort. Met Moose en een gloednieuw concept Dansbaar zal Deinze daveren op haar grondvesten.

Moose staat bekend als een uitstekend verzorgde fuif. Er is een uitgebreide VIP formule met mogelijkheid tot een gangendiner. Deze wordt geserveerd in een totaal onherkenbare Brielpoort, de totaalervaring staat centraal. De menu krijgt als afsluiter een dessertbuffet voorzien door Tartelier. Dat doet ons al watertanden. Na het eten vergezelt dj Robbe Vercamer ons op de dansvloer. Hij draait een mooie gevarieerde mix die zowel jong als oud kan bekoren.

Dit jaar hebben de leden en leiding van Scouting Deinze nog een extraatje in petto. Met Dansbaar pakken ze uit met een fris en vernieuwend concept. Op Dansbaar krijgen we van 21u tot vroeg in de ochtend het beste te horen uit de dance, house en funk wereld. De avond in de tweede zaal wordt afgesloten met een dj set van Jeroen Delodder, een vaste waarde in de uitgaanswereld en gekend van zijn avondprogramma op Studio Brussel. Stilstaan is geen optie!

Voor zowel Moose als voor Dansbaar zijn er nog tickets beschikbaar. Beide zalen lopen intussen al aardig vol. Interesse of meer info nodig? Neem dan een kijkje op https://moose.scoutingdeinze.be/.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...