De Sterrebloem feest!

Afgelopen zaterdag stond op ervaringsgerichte school De Sterrebloem in Meigem het jaarlijkse Fe(e)stje op het programma. Net zoals de voorbije jaren (corona niet meegeteld) maakten het team van de school en de ouders er met vereende krachten een gezellig muzikaal familiefestival van.

Aan de ingang werd onmiddellijk duidelijk dat de focus lag op sfeer en gezelligheid. In de namiddag konden de kinderen op de speelplaats hun hart ophalen aan workshops kleikneden of vilten, een grimestand of een uitgebreid aanbod van volksspelen.

De ouders schoven ondertussen aan bij het taartenbuffet en genoten dubbel van een tas koffie of een glas cava tijdens een voetmassage om dan ook nog eens rond te snuisteren op een marktje met tweedehandskleding. Dit alles kreeg eerst een soundtrack van jazz aangemeten met Diejo (saxofoon en basgitaar) en Solmates (jazz doorspekt met soul en swing) om af te sluiten met Only the Lonelies (tribute to Roy Orbison).

’s Avonds werd dan nog duidelijk dat sfeer een gezelligheid afgesloten werd met een gigapan paella. Die kreeg ook een welverdiende topscore. Zelfs de regen wist geen roet in het eten of water in de paella te gooien.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...