Creatieve kinderkampjes door “KinderPartyBox” en “Hooked”

Met veel enthousiasme willen Helga en Karen hun knutsel- en haakpassie opnieuw delen. Na twee succesvolle kampjes nemen ze tijdens de herfst- en krokusvakantie jullie kids tussen 9 en 12 jaar met plezier mee in hun creatieve leefwereld. 

De kids leren in groepjes de beginselen van het haken. Er wordt gestart met het haken van lussenkettingen, maar al snel komen ook de andere steken zoals vasten, halve vasten en stokjes aan bod. Je zal ervan versteld staan hoe snel ze leuke dingetjes kunnen maken.
Wie al eens een kampje meedeed, is opnieuw van harte welkom en krijgt al wat moeilijkere werkstukjes voorgeschoteld. Het haken wordt afgewisseld  met het maken van andere leuke knutselwerkjes, zodat iedereen aan het einde van de drie dagen met een mooi versierde doos boordevol eigen kunstwerkjes naar huis gaat.
Zo maakten we al gehaakte pennenhoudertjes en minimandjes, feestmaskers, armbandjes, badkaviaar en nog veel meer.       
Kampadres: Dorpsstraat 40 in het centrum van Astene.

Data:

herfstvakantie: wo. 2 t.e.m. vr. 4 november 2022
krokusvakantie: di. 21 t.e.m. do. 23 februari 2023           
Praktische info en Inschrijven via www.kinderpartybox.be/bestel-uw-partybox/
Of Karen: 0474 35 66 77 en Helga: 0473 31 44 19

Wie is wie?
Helga Rogge maakt al enkele jaren kant-en-klare spel- en knutselboxen. Ben je op zoek naar een originele feestactiviteit voor thuis?  Dan ben je hier aan het juiste adres. Het uitgebreide gamma aan feestboxen bevat voor elk wat wils. Of wil je iemand verrassen met een gepersonaliseerde knutselbox? Ook dat is perfect mogelijk. Dankzij de bijgevoegde demofilmpjes zijn de kids snel op weg gezet. Het assortiment bevat ook meerdere escapeboxen, die een aanrader zijn voor het hele gezin.

Karen De Weirdt is een fervente haakster en is sinds vorig jaar van haar hobby haar beroep beginnen maken. Ze maakte reeds talrijke prachtige dingen en kan haar kennis goed overbrengen naar anderen. Ze geeft ook haakateliers voor beginners en gevorderden. Kan je nog niet haken en wil je de kneepjes van het vak leren of hou je van gezelligheid en kom je gewoon graag in goed gezelschap haken? Dat kan allemaal! Tussen alle uitgestalde haakkunstwerkjes kan je tal van ideeën opdoen. Karens ateliers gaan door op woensdagavond en op vrijdagnamiddag. Binnenkort geeft ze ook workshops “handtassen maken” bij Ferm in Sint-Martens-Leerne. Deze gaan door op dinsdag 11 en 25 oktober en dinsdag 8 november. Meer info en inschrijven hiervoor kan via [email protected].

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...