Acties van stad Deinze ten voordele van armoedeverenigingen leveren 3.125,25 euro op

Naar aanleiding van de jaarlijkse Wereldarmoededag organiseerde stad Deinze in het najaar van 2021 diverse acties. Deze leverden maar liefst 3.125,25 euro op. De opbrengst werd verdeeld onder de lokale armoedeverenigingen.

Naar aanleiding van de jaarlijkse Wereldarmoededag organiseerde stad Deinze in het najaar van 2021 diverse acties. Deze leverden maar liefst 3.125,25 euro op.

Zo organiseerde de dienst Kinderopvang een pannenkoekenverkoop die 2.234,25 euro in het laadje bracht. De bibliotheek organiseerde drie lezingen waarin het thema armoede centraal stond. De opbrengst hiervan bedroeg 891 euro.

De opbrengst werd verdeeld onder de drie armoedeverenigingen die in Deinze actief zijn: het Contactcentrum Deinze, De Regenboog in Deinze en Welzijnsschakels De Zonnebloem in Nevele. Elke organisatie ontving het mooie bedrag van 1.041,75 euro waarmee zij voedselpakketten kunnen voorzien en activiteiten kunnen organiseren voor kwetsbare personen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...