Katrien Ryserhove stelt boek voor in Astene

Katrien Ryserhove is al 25 jaar bezig aan haar trilogie over Judith van West-Francië en Boudewijn I, de stamouders van de graven van Vlaanderen. Het romantische verhaal speelt zich af in de 9de eeuw. Het tweede deel ‘het Prangende’ is nu af en werd op 22 oktober voorgesteld in de bib van Torhout.

Op zaterdag 29 oktober is er van 14 tot 17 uur de signeersessie in de Engelse school in de Penmanstraat 8 in Astene.

Katrien is vooral bekend geraakt met haar boek ‘De Moorden van Beernem’ uit 2003, waarmee ze in de voetsporen van haar vader Alfons trad. Over die moorden heeft ze verder ‘De Zaak De Zutter’ geschreven. Op basis van dat boek bracht ze in 2016 een eigen succesvolle langspeelfilm uit. Ze woonde lange tijd in Knesselare, maar verhuisde twaalf jaar geleden naar Merendree.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...