Frames and Faces houdt een grote uitverkoop wegens verbouwingen


Brillenwinkel Frames and Faces, het jongere broertje van optiek Lammerant, krijgt een make-over. Dat betekent dat er een grote uitverkoop van brillen & zonnebrillen komt.

Zaakvoerder Lieven De Clercq: ‘Bij Frames and Faces vind je betaalbare, eigenwijze brillenmode. Je kan er snuisteren tussen de vele brillen, maar heel wat klanten komen voor de service en het persoonlijk advies.’

‘Daarom gaan we verbouwen’, vervolgt Lieven. ‘De winkel wordt een stuk groter zodat klanten op een aangename manier ons aanbod kunnen ontdekken. Daarnaast komt er extra werkruimte, een professionele onderzoeksruimte en aparte lenzen corner.’

Voordat de werken van start gaan, organiseert Frames and Faces een grote uitverkoop. Die gaat door vanaf dinsdag 29 november tot en met zaterdag 10 december. Je kan er een bril kopen van merken als Kaleos, Komono, Ray-Ban, Marc Jacobs en meer. Ook optiek Lammerant neemt deel en organiseert een stockverkoop met (zonne)brillen van designermerken als Balenciaga, Saint Laurent of Dior. En dat alles aan ronde prijzen vanaf 25 euro!

Meer info via www.framesandfaces.be/stories/uitverkoop-brillen-zonnebrillen

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...